Bezienswaardigheden New York

New York is de grootste stad van de Verenigde Staten en wordt in de volksmond ook wel de Big Apple genoemd. Met maar liefst 9,5 miljoen inwoners kan het ook bijna niet anders dat er in New York genoeg te beleven is. De stad is dan ook bijzonder populair onder de toeristen. Het ligt er natuurlijk maar net aan of u een langere periode in New York verblijft of slechts een klein aantal dagen. Het is in ieder geval bijna onmogelijk om binnen een week alles te kunnen zien van de stad. Daarom doet u er verstandig aan als u van te voren weet wat de echt belangrijke bezienswaardigheden van New York zijn.

Populairste bezienswaardigheden

Vliegtickets New York | Empire State  BuildingDe populairste attractie in New York is het Empire State Building, dit is de mooiste wolkenkrabber van de stad en daarbij ook gelijk de hoogste. U kunt er vanaf een van de observatieplatforms perfect de immense stad overzien met al zijn architectonische pracht en praal. Het Vrijheidsbeeld is ook een hele populaire attractie. Dit gigantische monument staat op Ellis Island, een klein eilandje vlakbij Manhattan. Het is het symbool van Amerika en daarom ook zeker de moeite waard om een keer te bezoeken tijdens uw stedentrip. Time Square is ook een zeer bekende bezienswaardigheid die u absoluut niet mag missen. Het is een verkeersknooppunt, waar het wemelt van de mensen en gigantische reclameborden. Het is ook centrum van het Theater District, hier bevinden zich alle grote en kleine theaters die New York rijk is.

New York, de stad die u gewoon moet bezoeken

New York wordt ook wel de stad die nooit slaapt genoemd. Of het nu dag is of nacht, er is altijd wel wat te beleven. New York biedt cultuur, een super winkel ervaring, culinaire hoogtepunten en nog heel veel meer. Waar wacht u nog op? Plan een datum, boek een vliegticket en ervaar The City of New York!