Bezoek deze drie leuke highlights van New York

New York is een stad waar veel mensen van dromen. Een stad die je vaak in tv-programma’s en in films ziet, maar waar je niet elke dag komt. Veel dingen die je in deze grote stad zult zien, zul je waarschijnlijk herkennen omdat je het ooit bent tegengekomen op tv of op internet. New York kent veel leuke bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bekijken. Naast het Vrijheidsbeeld en Times Square zijn er nog veel leuke andere highlights. Wij nemen er een paar met je door.

Central Park

In het centrum van Manhattan vind je Central Park, het groene centrum van de stad. Dit grote park wordt jaarlijks door wel 25 miljoen mensen bezocht en hier worden allerlei activiteiten georganiseerd. Als je in New York bent is het zeker de moeite waard om een fijne wandeling te maken door dit prachtige park.

Fifth Avenue

Wie van winkelen houdt, zit op Fifth Avenue helemaal goed. Het is de grootste winkelstraat van New York en je vindt hier onder andere de exclusieve winkels van Versace en Cartier. Daarnaast zijn er ook allerlei andere leuke winkels te vinden, van groot tot klein, waar je heerlijk kunt winkelen. Ook het Empire State Building kun je vinden aan Fifth Avenue.

Yankee Stadium

Het stadion Yankee Stadium is de thuisbasis van de honkbalclub New York Yankees. Het stadion is indrukwekkend groot en als je de kans hebt om een wedstrijd te bezoeken moet je dat zeker doen. Op dagen dat er geen wedstrijden gespeeld worden, kun je ook een rondleiding nemen in dit prachtige stadion.

Je kunt een vlucht en hotel boeken, wat als uitvalsbasis voor jouw verblijf dient, maar je kunt ook kiezen voor een Fly drive vakantie. Deze manier van vakantie vieren betekent dat je een vlucht en een huurauto boekt, en dat je zelf door de regio de leukste plekjes gaat ontdekken. Ook in de buurt van New York kom je de leukste plaatsen tegen, die je tijdens jouw reis nog even kunt meepikken.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *