Hoe kun je vanaf Düsseldorf naar New York vliegen?

New York is een schitterende stad vol bezienswaardigheden die echt een bezoekje waard zijn. Vanaf Düsseldorf kun je er gemakkelijk heen vliegen met verschillende luchtvaartmaatschappijen. Er zijn daarnaast genoeg mogelijkheden tot lang parkeren op en rondom de luchthaven. Lees hier verder en ontdek meer over de mogelijkheden en wat New York zo bijzonder maakt om te bezoeken.

Vanaf Düsseldorf naar New York vliegen

Vliegen
Het is mogelijk om met een directe vlucht vanaf Düsseldorf naar New York te vliegen, maar met de meeste vluchten zul je één of twee keer moeten overstappen. De prijzen van de vliegtickets kunnen tussen de 500 en 2.000 euro liggen. Dit is onder andere afhankelijk van wanneer je vliegt en welke klasse je gebruikt. Er zijn veel vluchtmaatschappijen die vanaf Düsseldorf naar New York vliegen, waaronder Lufthansa, Aeroflot, Delta Airlines, KLM en meer. Afhankelijk van welke vlucht je neemt, kun je tussen de 9 en 25 uur aan reistijd kwijt zijn. Houd hierbij ook rekening mee met de tijd van en naar de vliegvelden en eventuele wachttijden. Je komt in New York aan op het New York JFK, het Newark International of het New York LaGuardia vliegveld aan.

Lang parkeren

Wanneer je naar het vliegveld in Düsseldorf met de auto wilt rijden, dan kun je het beste gebruik maken van één van de vele parkeergelegenheden op of rondom het vliegveld. Het is aan te raden om van tevoren te reserveren, zeker voor langere tijden, zodat je zeker bent van een plaats en zelfs eventuele kortingen kunt meepakken. Klik hier om een reservering te maken voor lang parkeren bij de luchthaven van Düsseldorf.

Wat is er in New York te doen?

Verkennen
New York is een ideale stad om te verkennen. Als het lekker weer is kun je heerlijk zelf stukken wandelen of meedoen met tours die dagelijks worden georganiseerd. Hiernaast kun je de Hop-on Hop-off bussen pakken om vanaf een dubbeldekker de stad te bekijken. Er zijn ook verschillende boottochten waarmee je om de stad heen kunt varen. Wil je echt een goed overzicht krijgen, stap dan in een helikopter en ontdek New York vanaf nieuwe hoogtes.

Bezienswaardigheden
Het meest bekende Amerikaans symbool, het Vrijheidsbeeld, staat in New York en is te bezoeken via een boottochtje naar Liberty Island. Vergeet ook niet het iconische Empire State Building te bezoeken waar je vanaf de 86ste verdieping de stad kunt overzien. De Top of the Rock, het dakterras van het Rockefeller Centre, is zeker ook een bezoekje waard. Zeker met zonsondergang heb je een schitterend uitzicht. Hiernaast zijn er nog veel musea te bezoeken, waaronder de American Museum of International History, Museum of Modern Art, Museum of the American Indian en ga zo maar door.

Winkelen
Naast alle bezienswaardigheden is het ook gewoon erg leuk om in New York te winkelen. De Fifth Avenue, SoHo en Meatpacking District staan onder andere als winkelparadijzen bekend. En ga voor outlet shoppen naar de Woodbury Common.