Mogelijkheden vliegreis

Vliegtickets New York | Informatie over de vliegreis naar New YorkNew York is een hele mooie bestemming om een keer te bezoeken, vandaar dat de stad ook enorm populair is onder toeristen. De meest eenvoudige manier om in New York te komen is door middel van het vliegtuig. Toch moet u op een aantal dingen letten bij het boeken. Zo zijn er rond New York meerdere vliegvelden en zijn er ook meerdere ticketaanbieders die vliegtickets aanbieden naar deze bijzondere stad. Door dit goed uit te zoeken kunt u veel tijd en geld besparen. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende factoren waar u op moet letten.

Vliegticketaanbieders naar New York

Er zijn veel verschillende reisorganisaties en vliegtuigmaatschappijen die vluchten aanbieden naar New York. Het is dan ook niet aan te raden om bij de eerste beste vliegtuigmaatschappij een ticket te boeken. Dit kan uiteindelijk een stuk duurder uitpakken. Eerst moet u bij uzelf goed na gaan wat u precies wilt. Vindt u de prijs belangrijker dan comfort en snelheid of wilt u liever zo snel en comfortabel mogelijk uw bestemming bereiken? Als u hier het antwoord al op weet, dan kunt u een groot aantal vluchten eruit filteren. Uiteraard kunt u voor een ticket altijd terecht bij een reisbureau, maar dit pakt vaak duurder uit dan wanneer u uw tickets online boekt. Door middel van vliegticketvergelijksite krijgt u een beter overzicht van de mogelijkheden en kunt u ook aan de hand van uw wensen al de ongeschikte vluchten eruit filteren. Via deze websites kunt u veel tijd en geld besparen. Houd er alleen wel rekening mee dat er vaak extra kosten bij het ticket komen, zoals luchthavenbelasting, administratiekosten en dergelijke. Deze kosten kunnen al in de kosten van het vliegticket inbegrepen zijn, maar het is ook goed mogelijk dat deze pas bij het moment van betalen toegevoegd worden aan de totaalprijs.

Vliegvelden in New York en reisduur

John F Kennedy vliegveld in New York | Vliegtickets New YorkEr zijn een aantal vliegvelden in New York en de afstanden vanaf de stad verschillen daarom ook een beetje. De meest gebruikte vliegvelden zijn het JFK vliegveld, Newark en het La Guardia vliegveld. Het La Guardia en het JFK vliegveld liggen aan de oostelijke kant van de stad en het Newark vliegveld ligt in New Jersey aan de andere kant van de Hudson rivier. Deze drie vliegvelden liggen ongeveer 50 minuten met de auto of taxi verwijderd van Midtown Manhattan. Uiteraard hangt de totale reisduur af van de drukte in het verkeer. Een directe vlucht naar New York duurt ongeveer 8 uur, terug is dit vaak iets minder lang door de windrichting. Er zijn uiteraard ook vluchten met een tussenstop, deze kunnen vaak wel oplopen tot 12 of 15 uur door de overstaptijd. Deze vluchten zijn vaak wel een stuk minder kostbaar, dus ook wel interessant te noemen. Het ligt er uiteraard maar net aan wat u belangrijker vindt. Boek uw vlucht vooral op tijd en ga goed na wat uw wensen zijn. Analyseer de vakantie aanbiedingen en selecteer de beste vakantie hier uit. Op die manier kunt u voor een leuke prijs een vliegticket en vakantie boeken naar een van de mooiste steden van de wereld, New York!