Vliegtickets.com: de vliegticketvergelijker

Een vakantie is vaak al duur genoeg, dus als je ergens op kan besparen is dat natuurlijk nooit weg. Dit kan via vliegtickets.com. Op deze website worden vliegtickets van alle luchtvaartmaatschappijen verzameld en met elkaar vergeleken. Zij geven overzichtelijk weer welke tickets er voor welke prijzen zijn en hoeveel keer je hier bijvoorbeeld bij moet overstappen. Afhankelijk van jouw voorkeuren kan je op deze manier een geschikt vliegticket voor jouw reisgezelschap vinden.

 

Goede relaties met luchtvaartmaatschappijen

Bij vliegtickets.com streven ze ernaar om goede relaties te onderhouden met de luchtvaartmaatschappijen. Op deze manier kunnen ze de tickets namelijk voor de laagste prijzen aanbieden en kunnen zij als eerste de beste acties voor hun klanten aanbieden. In een mum van tijd verschijnen op je beeldscherm de ticketprijzen van alle luchtvaartmaatschappijen. Afhankelijk van jouw wensen kan je nu gaan beslissen voor welk ticket en welke maatschappij jij wilt gaan. Kies je voor je goedkoopste vlucht, maar moet je wel drie keer overstappen, of ga je voor de iets duurdere vlucht waar je comfortabel kan blijven vluchten?

 

Voordelig tickets boeken zonder verrassingen

Bij vliegtickets.com is de prijs die je ziet staan ook daadwerkelijk de prijs die je dient te betalen voor je vliegtickets. Je komt dus niet voor verrassingen in de vorm van extra kosten te staan. Bij vliegtickets.com heb je niet te maken met een tussenpersoon, maar boek je gelijk bij de luchtvaartmaatschappij. Hierdoor worden er geen onnodige extra kosten gemaakt en kun jij voor een voordelige prijs je tickets boeken. Vliegtickets.com verzamelt en vergelijkt enkel de prijzen voor tickets in de door jou aangegeven periode en geeft deze voor je weer. Het boeken doe je dus geheel zelf door het gewenste ticket aan te klikken en de vervolgstappen te doorlopen.

 

Extra services

Naast het boeken van je vliegtickets, kan vliegtickets.com je nog meer bieden. Zo maak je je reis compleet door bijvoorbeeld een huurauto bij je vliegtickets te boeken. Op deze manier kan jij je gemakkelijk verplaatsen op de plaats van bestemming en ben je niet afhankelijk van openbaar vervoer of een bus transfer naar je accommodatie. Ook is het mogelijk om een parkeerplek te reserveren bij een vliegveld, om een hotel of appartement te boeken en kan je een taxi regelen die je van het vliegveld naar je plek van verblijf brengt. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om gelijk een taxirit van je accommodatie weer terug naar het vliegveld in te plannen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *